TERMENI SI CONDITII

 1. INTRODUCERE

 

 • Folosirea site-ului https://www.globalview.com.ro/ (“Site”) este echivalenta cu citirea, intelegerea si acceptarea de catre utilizator a tuturor termenilor si conditiilor, dar si a tuturor prevederilor si a politicilor Site-ului, inclusiv Politica de Confidentialitate si Politica de Cookies.

 

 

 • GLOBAL VIEW MEDICAL BUSINESS S.R.L (”GLOBAL VIEW”) isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza oricand continutul acestui Site, fara o notificare prealabila trimisa utilizatorilor. Utilizatorii accepta in mod expres si implicit ca simpla utilizare sau accesare a Site-ului înseamnă acceptarea deplina si neconditionata a conditiilor si politicilor Site-ului, impreuna cu orice alte modificari ce pot surveni ulterior.

 

 • GLOBAL VIEW, va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratețea și încrederea în Site-ul https://www.globalview.com.ro/ și va încerca să corecteze erorile și omisiunile cât mai repede posibil. Cu toate acestea, GLOBAL VIEW nu isi asuma responsabilitatea pentru inadvertențe, erori sau omisiuni în cadrul informațiilor furnizate. In mod expres, utilizatorii sunt de acord că GLOBAL VIEW nu va fi responsabil pentru niciun fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanță majoră sau incidentale, incluzând, dar fără a se limita însă la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din utilizarea informațiilor de pe acest Site sau orice alt aspect relaționat acestui Site.

 

 1. PROTECTIA ANTI-VIRUS

2.1   Utilizarea acestui Site și toate informațiile conținute, descărcate sau accesate de pe acest Site sunt puse la dispoziție fără garanții de orice fel și fără a se urmări un anumit scop sau încălcarea drepturilor unei a treia părți. GLOBAL VIEW depune toate diligentele pentru ca materialele incarcate pe Site sa fie verificate si protejate de disfuncționalitati ale rețelelor. Totodata utilizatorii sunt indrumati sa foloseasca protectie antivirus la descarcarea informatiilor de pe pagina noastra web, GLOBAL VIEW neasumandu- si responsabilitatea pentru erorile sistemelor online, serverelor, furnizorilor de acces pe internet, echipamente, calculatoare, programe sau a oricărui alt element ce poate cauza stricăciuni computerelor personale ca rezultat al utilizării acestui Site.

 • DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

 

 • Intregul continut al Site-ului https://www.globalview.com.ro/, astfel cum este definit in prezentul Document, incluzand dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau continut multimedia prezentate pe Site, se află în proprietatea exclusiva a GLOBAL VIEW, acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

 • Utilizatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui continut in orice alt context decat cel original GLOBAL VIEW, includerea oricarui continut in afara Site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al GLOBAL VIEW asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al GLOBAL VIEW.
 • Este strict interzisă utilizarea sau contactarea acestui Site în scopul distrugerii sau alterării lui, a conținutului sau securității acestuia sau pentru a discredita GLOBAL VIEW, clientii săi și/sau produsele si serviciile oferite.

 

 • Orice continut la care utilizatorul are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prezentului document, in cazul in care continutul nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intre GLOBAL VIEW si acesta, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea GLOBAL VIEW cu referire la acel continut.

 

 • Utilizatorul poate copia, transfera si/sau utiliza continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile prezentului document.

 

 • In situația in care GLOBAL VIEW confera utilizatorului dreptul de a utiliza in baza unui acord distinct, un anumit continut, la care utilizatorul are sau obtine acces in urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor continuturi definite in acord, numai pe perioada existentei acestuia sau acestor continuturi pe Site sau a perioadei definite in acord, conform conditiilor definite, in cazul in care acestea exista si nu reprezinta un angajament contractual din partea GLOBAL VIEW pentru respectivul utilizator sau oricare alt tert care are/obtine acces la acest continut transferat, prin orice mijloc si care ar putea fi sau este prejudiciat in orice mod de pe urma acestui continut, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 

 • Niciun continut transmis catre utilizator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea GLOBAL VIEW si/sau al angajatului/colaboratorului GLOBAL VIEW care a mijlocit transferul de continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

 

 • Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau prin acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

GLOBAL VIEW își rezerva dreptul să modifice și să interzică accesul sau să oprească temporar sau permanent orice parte a acestui Site sau orice informație conținută în acesta, fără asumarea responsabilității de a notifica utilizatorii. Aceste schimbări vor intra în vigoare din momentul publicării pe acest website.